Так швидко

Елена Эшвович
Так швидко промайнули дні отих холодних тижнів...
Була я - наче у ві сні дощів  і  блискавок...
Стрілою пролетів  той  час зимового безсніжжя,
Та все ж  тепло  сердець  у нас було - одне на  двох...

Хоча й не  наша  ця  зима, бо  болісна розлука!
Ти  поряд  був. Тепер нема. Я знов - на  самоті.
Буває, доля - мовби та справжнісінька гадюка!
Свої улюблені  свята  зустріну в  гіркоті.

Чому  ж  таке  складне  життя? За  іспитами - іспит!
Роки - в  розлуках, в  маяттях, та винні - ми  самі...
Нам спогад спільний не  знайти в  засніженому  лісі,
Допоки я... допоки ти... живемо - наче  в  сні...

29.12.2016