Втомилась без тебе

Елена Эшвович
Втомилась без тебе. Ти чуєш? Втомилась...
Все рідше буває піднесеним настрій...
Хоч  жити  без тебе...  зуміла... навчилась,
Любов, в моїм серці, до тебе не згасла...

Повіриш  чи  ні, відчуваю  гостріше
Відсутність твою!.. І, мов  квіточка, в"яну...
Здається, люблю  тебе  більше, сильніше!..
Свідомо  і  зріло!.. Безмежно, коханий...

Хоч  знаю, що  вже  нам  слова  не  потрібні,
Бажаю почути... бажаю сказати,
Що  є ти, для  мене - важливий... і  рідний!..
Хвилинами, навіть, рідніший, чим  мати...

Не  зміг  би  тебе замінити хтось  інший!
Не  зміг  би! Та  й  іншого  вже не  захочу!
Для  тебе  складає душа моя вірші...
Та й досить говорять про це мої очі...

...Напевне на Сході я вже забарилась
Й шкода витрачати безцінні хвилини...
Існую без тебе... Та я не змирилась,
Із тим,  що в розлуках життя наше плине...

02.01.2017