Спокойна нощ покри ни - Спокойная ночь покрыла нас

Мария Шандуркова
***

Спокойна нощ покри ни
под облаци лъчисти.
В небето звездни лилии
събират мойте мисли.

От езерото звездно
очаквам утрин нежна,
с воала син да слезе
и мракът да изчезне.

Мария Шандуркова