Осiннiй день...

Андрей Криворучко
Осінній день… Тому такий сумний ти?
Через негоду чи холодний вітер?
Чом звідусіль та від усіх ти хочеш збігти?
Чиє ім'я складаєш ти з уявних літер?

Осінній день… Дощить майже щодня.
І ти спішиш туди, де є притулок.
Там добре, бо чекає там вона.
Там тиша, спокій… Там твій порятунок.

Осінній день… Десь хмари небо тягнуть,
Пейзаж похмурий за твоїм вікном.
Але ж із нею всі проблеми тануть,
І все здається просто гарним, ніжним сном.