Сон напередоднi Пасхи

Анатолий Опанасюк
А я побачив Іісуса
І не розп’ятого, живим
У пікселі, козацькі вуса
А поруч нього Серафим.

Хіба такий ти? Я питаю
І як потрапив ти сюди?
«Я  Україну захищаю
Від прокремлівської орди»

- Так з нами бог?
- А ти не вірив?
Промовчав я, зніяковів
Він автомат перепровірив
І раптом смерть чиюсь відвів..