***

Анна Куприенко
Когось депресія тривожить.
А хтось обойму випуска
у музиканта,у студент,в солдата,
Бо то є війна...

Війна ні з ким,
Війна ні за що,
Війна,щоб знищити себе.

Цей суїцид триває довго
Допоки вже антихрист не прийде.
Ненависть,злість,несправедливість,
жорстокість,підлість-весь набір.

Та схаменіться !Лихо з вами!
Чи це "естественный" відбір?
Гріхам забракло місця в пеклі,
Їх забагато на землі.

Я прошу,люди-схаменіться!
Мовчіть та від душі моліться,
Любіть прощайте,не журіться.
Одужуйте,не метушіться
Допоки ця Земля живе...