О, як же грiють тi слова жiночу душу

Елена Эшвович
О, як же гріють ті слова жіночу душу,
Якими пестиш, так закохано, її...
Я розквітаю, ніби та червона ружа,
Бо ти - як музика у серденьку моїм...

Немов жаданий вітерець, що так голубить...
Неначе сонячне проміння навесні...
Яке то щастя, що в душі моїй так любо,
Що дні осінні не похмурі, а ясні...

Лечу назустріч, ніби пісня солов*їна...
Моя душа до тебе рветься, в твій полон...
Пливу до тебе, ніби хвиля білопінна,
Щоб бути поруч, в твій осінній диво-сон...