Падары, ты, мне, свой пацалунак

Павел Крюков
Падары, ты, мне, свой пацалунак,
Хай ён будзе падораны крадком,
Для іншых гэта стане загадкай,
Той таемны, просты пацалунак.

Погляд скажа: "Вазьмі, не бядуй,
Тых вуснаў цеплыні наслаждэння,
Таемна. Да чаго абвяшчэнне? "
Я скажу тады "не шкадуй".

Хай таемны, паветраны, крадком,
Даражэй ён абдымкаў іншых,
Пацалунак вуснаў дарагіх,
Для іншых хай ён будзе загадкай.