Нiжнiсть подиху, погляду, митi

Катерина Жебровська
Ніжність подиху, погляду, миті…
Ніжність запаху, слова, торкань…
Дні і ночі, в Любові прожиті,
Не лякаються втрат і прощань…

Ніжність шелесту, гомону, свисту…
Ніжність кольору, світла, краси…
У дорогу прожиту барвисту
Вистеляються ночі і дні…

Ніжність зустрічей, тиші, обіймів…
Ніжність спогадів і розставань…
Дні і ночі – могутні, всесильні
Чистотою життів-споглядань…

10.10.2017