Песня

Валентина Волкова 9
Пісня:
слова Валентини Волкової,
музика – Валерія Другальова

Горіла  зіронька у небі синьому,
І припадала я до вуст твоїх …
Та ніч щасливая мені все мариться,
А ти, мій соколе, навік затих.

Приспів:

Дай серцю звісточку,
Прилинь, мій соколе,
Хоча б один – єдиний раз!
Ох, як же болісно мені без вуст твоїх:
І ніч затьмарилась, і день погас.

Куди ж несе тебе та хвиля чорная,
Що одібрала враз життя?
А може хвиля та не чорна – білая?
А, може, ти пішов у Майбуття ?
          
Приспів:
          
Горіла зіронька у небі синьому,
Пила життя  я  із  вуст твоїх.
Ті  ночі сяйні мені все маряться…
І все не віриться, що ти – далеко,
Що ти покинув світ, навік затих.

Приспів:

Так плаче дівчина, втративши милого.
Кричить лебідонька: Його нема!
Але твій милий так недалеко!
Він в Небі синьому, він існує!
Про смерть шепоче тільки Пітьма*.