Там, де свобода

Руслан Церковный
Там, де свобода – є відважна сила,
Тож, недарма цей край для козаків.
Нехай же, завжди буде доля мила,
У тих, хто став на варту цих віків.

Стоїть країна поза мужньою спиною,
Стоятиме й надалі все життя!
Не взяти нас холодною війною,
Подяка вам, за світле майбуття!

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2017