Депутат

Сергей Надубов
Я – народний депутат!
(В решті решт збулося!)
Я здобув таки мандат,
Це мені вдалося.

В Рай попав я за життя,
Навіть без Європи.
Грошей в мене, як сміття
І свої холопи.

Я – хабарник, демагог,
Але я безкарний.
Для народу я є бог,
І недоторканний.

На всіх пальцях на руці,
Вже мозолі маю,
Бо я часто сам за всіх
Кнопки натискаю!

Я забув гучні слова:
Гідність, честь і совість,
В мене хватка ділова –
Де моя тут користь?

Я продам себе і всіх,
І скажу без жартів:
Лиш тому я й влізти зміг
В кодло депутатів.