Таeмничiсть ранковоi кави

Катерина Жебровська
Таємничість ранкової кави…
Джезва… Кухлик… Свіча на столі…
Тиша дому…Початок вистави…
Світло… Тіні дрижать… У вікні

Сірі обриси мокрого саду…
Невловимість прийдешнього дня
Виплітає реальність-принаду…
Розгортається видиво-гра…

Голоси… Шепіт… Сміх… Шарудіння…
Загадковість казкових світів…
Обладунки… Легке мерехтіння
Вивільняє акторів від снів…

Таємничість ранкової кави…
Смак і запах… Свята гіркота…
Дух гарячий знесилює млявість…
Ритм пробуджень… Вітаю, життя!

12.10.2017