Желаемые дали...

Леся Ткач 2
Бажані далі, простір мрій, я бачу крізь сльозу у віях. Хто чув мій стогін між надій, той бачив сенс у всіх подіях. Що відбувалися зі мной крізь роки у бажанні щастя, нехай обійдуть стороной мене й мій дім ненастя. Я відчуваю подих крил, що розвернулися за мною, багато днів, багато сил, і одинацтво під луною. Я хочу жити не за меж, і заміж тільки по любові, нехай любов не знає веж, кохання ллється в моїй крові. Нехай це особисте почуття вкрай отзоветься в його серці, не тільки біль і каяття, а разом з музикою скерцо. Бажання жити з тим хто мил, в натхненні, в радості, в любові, і разом взмах, дві пари крил, до щастя вже напоготові...