Адрывай

Николай Карташевич
Адрывай ад сэрца,адрывай мяне,
Рвi адразу з корнем, рвi мяне мацней,
Калi хочаш - разам, калi трэба - не,
Закапай каханне, утапi на дне.

Я сцярплю-стрываю i зраблю, павер,
Каб там ўвек застацца, як заноза тая,
Выглядае гэта на дурны манер,
Толькi гэта так, МАЯ ЗАЛАТАЯ!!!