Неба

Николай Карташевич
Неба возьме у'сё тое,
Што трэба яму у'зяць,
Зямля схавае благое,
I добрае мусiць прыбраць.
               
Кахаць жа цябе буду вечна,
Пакуль не схаваюць аблокi,
Пакуль нас з табою Шлях Млечны
У'трымае у' абдымках глыбокiх.
               
Як толькi праз Час Расставання
Прыйдзецца  з табою перайсцi,
Ты у'бачыш,што наша Каханне
Ў новым аблiччы цудоу'ным сумее ізноў узрасцi!!!