Цей свiт - краса усiх незайманих очей

Руслан Церковный
Цей світ - краса усіх незайманих очей.
Щоб їх відкрити, необхідно лиш любити.
Інакше, мимо пройдуть тисячі ночей,
А ми ніколи так і не почнемо жити...

_______________
© R. Tserkovnyy