Тази Есен

Борис Калинов
Тя богата е…
На златни
цветове,
на грозде-
насъбрало мъжка
сила.
С мъглите,
гонени от свирещ
вятър
под планински
върхове,
долу- при реките
спрели се…
Намерили закрила.

Художник: Б. Калинов -"Тази Есен" комп. рисунка