Признание

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова


Ти питаш ме с какво съм те пленила?
В сърцето ми е скрита мойта сила.
Една вълшебна стара тайна знаех
и с ЛЮБОВТА си нежна те омаях.

ОБИЧАМ ТЕ, ЛЮБИМИ! Туй  ми стига
да те “пленя”с най-сладката “верига”,
за да те имам до последния си ден,
а ти да си щастлив на Любовта във плен.