Toamna putin cam suparata

Шестюк Александр
Toamna e sfirsit de vara,
Iarna nu ne ispiteste doar pe noi,
Ne incalzeste numai primavara,
Cind suntem desculti si goi...!

Cit traiesc pe acest pamint,
Voi avea un lucru svint..