We have no time...

Андрей Чекмарев
По мотивам стихотворения поэтессы Алины Чекмарёвой «Время»

http://www.stihi.ru/2017/10/07/6937

*
We have no time as legs of clock are running.
In rhythm of madness water flows from roof.
Being often late, we look in rush so funny.
And what we promise never may come true.

Tree branches quietly sway, and heart is aching.
Heart says again, that silence is not good.
Heart will remind of fates which God is making.
The present time our future will conclude.

Wind will touch hair to bring of past reflections,
of our need to have defending hand.
To get the keys from Heaven, make good actions
with open heart, and on the right way stand.

Fall is a friend of thoughts about summer. 
This fall foresees the fear of future days.
But that is slightly can be called a drama,
as time goes by and only nothing stays…
*
Времени нет и стрелки бегут все быстрее,
В бешеном ритме с крыши стекает вода.
Мы ничего не успели и теперь не успеем.
Говорим: «да потом..», но знаем, что «никогда».

Тихо качаются ветви и в сердце тревога
Снова напомнит о том, что не нужно молчать,
Снова напомнит о судьбах, напомнит о боге,
О том, что не будет потом и есть только «сейчас».

Ветер коснётся волос словно напоминая,
Что ты уязвим и должен себя защитить,
Найдя в сердце правильный путь и тогда ключ от рая
Достанешь, но только ты должен все мысли дурные забыть.
               
Осень-подруга раздумий о канувшем лете,
Подруга предвидения, где страхом о будущем дует.
Но, конечно, все это не имеет значения.
Времени нет. Его просто не существует.