Два в одному 2

Ксения Ротман
Одне на двох, все розділилось, розійшлося

А хлопець досі руки тягне поправлять своє волосся

Не дивись у дзеркало, дивись в думки

Ми з тобой самотні, наче лілії на березі ріки

Не знайом зі мною, моя незвична половина

Забудь про всіх, бо ти і я — одна людина

У ясний день чи в темну ніч відчуваємо завжди

Що щось не те, по колу ходимо туди-сюди

Вмієш ти тримати рівну посмішку, тонучи одразу

Мені болить, але не від отруєння невідомим газом

Добрі клоуни в суспільстві із вразливим серцем,

Але маємо обидва особисте лагідне озерце

Постійно будем впевнені, що долею звелося

Хлопець, зачекай, не поправляй поки своє волосся