Параллелi

Дениза Глезина
Я дещо засмучений клоун,
Ти дещо веселий П'єро;
Ми складаємо поряд зброю,
Засинаючи у метро.

І схилившись різко додолу,
Прокидаємося одночасно;
Нас вже розділяють вагони,
Але світло в обох згасло.

Жонглювати я зовсім не вмію,
Ти плачеш, напевно, зарідко.
Але знаємо, якою мірою
Кохати одну тільки Квітку.

І мені все одно, чи з ганьбою,
Піде геть наш дует, чи в оваціях!
Ми відразу хапаємо зброю,
Прокидаючись на різних станціях.