В обiймах грудня

Елена Эшвович
Я вже, в душі, смакую грудень,
Зими малюючи мотиви...
Хоча, для когось це не диво,
Засніжені холодні будні.

А я малюю сніг лапатий
В своїй уяві, так дитинно...
Люблю прихід зими картинний.
Вона мені дарує свято.

... І сніг пухкий кружляти буде -
Маленьким щастям нiжно-білим,
Лише для мене зрозумілим,
В обіймах пристрастного грудня...