Rapbim

Àìèíà Ýìåðñîí
-Ya Rapbim,
Nerede menim kismetim?
Hansi derelerde, dunyalarda itirdim?
Neden bene boyle kizdin?
Nereye ve kime bashvurmagimi bilirim,
Veda etmeden, tekche sena dua ederim.
Aman tanrim,
Soyle bene, nerelerde benim kismetim?

-Qizim, sene ozlemek lazim.
Ben seni ;o;uklukdan izlerem.
Hepsi sene memnun,
Her nerede yolunu kurdun.
Senin uzerinde koruyucu melek.
Sen hech vaht olmarsan tek.
Mutlu olajaksan, tetche sebr' et.
Inan bene, bebek qizim.