70 - на вашому порозi!

Виктория Гребенюк Роженкова
Життя, мов кольоровий серпантин,
І зупинити час, ніхто не в змозі...
Летять ваші роки, їх видно плин,
Вже 70 на вашому порозі!

Цей ювілей поважна й гарна дата,
Зібрались друзі, родичі та діти!
Щоб від душі та серця привітати,
Й за ваше щастя щиро порадіти!

Добра, тепла, любові ювіляру!
Хай злагода панує у оселі.
Щоб літ до ста прожили Ви у парі
Здоров'я вам і будьте всі веселі!
19 10 2017 р
Вікторія Р