Жiнка на вiйнi...

Тина Павленко
Їй би дитину народити,
Навчити доньку вишивати,
А по неділям в храм ходити
І чоловіка обіймати.
... Вона ж поєднана з війною,
Де не народжують - вбивають,
Де не рахуються з красою,
Життя на попіл повертають...
А їй би народити сина.
Дитя до школи відряджати,
Та плаче люба Україна
І вже немає в світі тата.
Вона поєднана з війною,
Забрала та вже все,що мала.
Тому і жертвує собою -
На захист Батьківщини встала.