Моят стих

Антонина Димитрова -Болгария
Капчици свобода
от писалката стичат се.
Шепотът на листа
заприглася на мислите.
Пулсът ми - метроном
запечатал е ритъма.
Думите ми са стон,
напластяван в палитрата.
Грохот на тишина -
премълчавани истини,
душили съвестта,
но Душата пречистили...
26.10.2017г.
Димитровград