Цей вiтер розгойдуe дiйснiсть

Катерина Жебровська
Цей вітер розгойдує дійсність,
Розпліскує сни й почуття,
Розхитує межі і вісі,
Об’єднує мрії й буття…

Цей вітер випростує силу,
Примножує щедрість доріг,
Сплітає надії й довіру,
Розбризкує радість і сміх…

Цей вітер пронизує серце,
З думок вимітає сміття,
Дарує себе й, не востаннє,
Любов засіває в життя…

16.10.2017