Твоiм eством заповнено свiтанки

Катерина Жебровська
Твоїм єством заповнено світанки…
Твоя присутність – гра у відчуття…
Ведуть розмови вітер і фіранки…
Любов не припускає забуття…

Твоє єство життям пашить опівдні…
Твоя присутність – полотно подій…
На Землю з Неба падають краплинки…
Любов співає крізь дощі надій…

Твоє єство собою живить вечір…
Твоя присутність – радість споглядань…
Злиття й переплітання ліній-течій…
Любов не знає сумнівів й прощань…

Твоє єство гойдає тишу ночі…
Твоя присутність – у далеких снах…
Крізь безкінечність стеляться дороги…
Є серед них – Любові світлий шлях…

17.10.2017