Погляд пiрнув у Вiчнiсть

Катерина Жебровська
Погляд пірнув у Вічність…
Очі шукають Тиші…
Сни молитвам дотичні…
Міниться Світ неспішно…

Біль увійшов у сутність,
Грає на струнах Долі…
Бути або не бути…
Тілу – уже доволі…

Кров умиває рани…
Розум життям марудить…
Тіні малюють грані…
«Мамо…» шепочуть губи…

Небо… Усюди Небо…

19.10.2017