Про осень

Александр Тарасенко 3
Про  ОСІНЬ…

Бажаєш ти  осінь …?  Дарую
Зі  сріблом її   на лугах
Та  золотом тим, що  малює
Вона на  кленових листках

Дарую тобі діадеми .
Що тихо  над  нами летять
На  тілі блакитного  неба
Чаруючи  нас   мерехтять

Бажаєш  ти осінь? …..  Напевно ,…
Вона вже  прийшла і до нас
Бо  скроні сивіють   нестримно
Сприймаємо  думи  про  час

Бажаєш  ти  осінь?...Бажаєш!!!!!
Бо  в  ній не повторна  краса
І пізньої рози пЕлюстки
..твої не повторні вуста…..

А.А .Тарасенко
Жовтень.  2017р.