По неизвестным дорогам

Бируте Ланге
Я відшукала правду
на невідомих стежках
Ти-мого серця світло,
Ти-недосяжний шлях...

Бачиш, як доля безжальна
болем мене напува
та у страшному стражданні
Я лиш Тобою жива.

Богові слава навіки!
Що нам недолю послав:
щастя найбільше цінує
той хто весь вік свій страждав.