Toбi...

Азиза Марфобудинова
Скажи мені, от що таке війна?
Це постріли , поранення та смерті?
Ти думаєш , що це все маячня?
І ми повинні здатись чи померти?
Я так гадаю, це усе лиш гра.
В якій ,,король" лише одна людина!
Всі кажуть: тихо ,некажи , мовчи!
Та висловити думку я повинна!
Сусіди кажуть: ми не винні!
Брати всі ми, не хочемо війни!
Але на ділі вийшло трохи інше,
Немов сліпі вони ішли за ним...
Бездумно, без жалю, так необачно-
Віддали владу в руки Сатані!
Спинись! Постій!
Невже немає в тебе співчуття?
Невже цікаво всю країну погубити?
Навіщо забираєш ти людські життя?
За всі гріхи прийдеться заплатити!
Хай увісні до тебе прийдуть душі,
Змарнілі і розірвані на шмаття!
А сльози матерів нехай задушать!
І плоть згорить в пекельному багатті!
Ми не дозволимо країну нашу вбити!!!
Нехай нам тяжко, але то не суть!
Ми усі разом це найголовніше!
Ти також смертний , ти це незабудь!!!