Apar yureimi ozunle

Курбанова Наргиз Нара
Eger yureimi iki yere bolseydin,
Yarali konlumu sene bagiwlardim,
Gelbimdeki hisleri sen gore bilseydin,
Senin baxishlarin meni yashadardi,

Eger ureimde  yerlewe bilseydin,
Her yere ozumle seni aparardim,
Oz  ureini ver mene deseydin,
Chixardib onu men pay sene vererdim.