Жовтень золотом

Тонина Аг
Кажуть, жовтий – розлука,
Жовтень – мовить: «Краса…»,
Сипле золото в руки,
В ноги золотом – сам…

А прощання? Так треба -
Час міняє світи.
Дощ прощенням із неба -
Не тримай. Відпусти.

Сонця теплий гостинець -
Пензля жовтого мить,
Кожен штрих в нім – червінець, -
Десь зима уже мчить…

Кажуть, жовтий – розлука,
Жовтень – мовить: «Краса…»,
Сипле золото в руки,
В ноги золотом – сам…