Я видел ее разной!

Генка Богданова
Автор: Дмитрий Александров Келевра


Я видел ее разной,
Доброй, голой, лохматой.
Я видел ее загорелой,
И видел немного поддатой.

Я видел ее в большом горе.
Я знаю на вкус ее слезы.
Я видел ее сладко спящей,
И знаю любимые позы

Я видел ее оргазмы.
И чувствовал их сразу.
Она мне царапала спину,
Себя отдавая экстазу.

Я видел ее на пляже.
И видел, как пела в душе.
Она местами фальшивила
А я улыбаясь слушал.

Она не открытая книга,
Я знаю её капризы.
Читая ее постепенно,
Я вновь замечаю сюрпризы.

Я знаю, кого она любит.
Я вам эту тайну открою.
Они обнимаются часто,
Их в зеркале вижу, порою.

Дм.Александров©2017



АЗ Я ВИДАХ РАЗЛИЧНА
Поетичен превод: Генка Богданова

Аз я видях различна,
добра, гола, рошава,
с кожа на карамел прилична,
видях я малко податлива.

Аз голямата й мъка разбрах,
знам вкуса на нейните сЪлзи.
Аз и сладко спяща я видях,
познавам любимите й пози

Аз видях нейните оргазми
и винаги ги предусещах.
Тя страстно драскаше гърба ми,
потопена в екстаз горещо.

Видях я на плажа, под душа,
чувах как под него пееше,
но аз със усмивка я слушах,
нищо, че малко фалшивеше!

Тя не е отворена книга ,
но аз познавам капризите й,
чета я постепенно, стига
ми, че откривам сюрпризите й.

Аз зная и кого обича,
ще ви открия този секрет.
Влюбено в огледало надничат -
моя и нейния силует.