Кусай свои лживые губы, Америка

Савинов Владимир
Bite your false lips, America!
Eat yourties, devil-Mac-Cain!
Andwho will believe you, the States of America –
Maybe on Twitter Sir Trump will explain?

Bullets of terror are heard in Las Vegas,
Children of Iraq, their tears and deaths –
That's the result of unchained bulldog's doings
Fruits of imperial dreams coming true.
 
You have become an empire of evil,
Even the coffin of Reagan will shake.
Once he was bursting to curse our Russia,
But who is that evil beast nowadays?
 
Heartburn in America ... Feast days in Sochi!
World festival is now in Russia again!
Happy young people look forward to living
In love and in peace all over the world.
 
 ***
 
And Russia can do it!
But in Syria quarter
The filth will be burnt!
Our "Calibers" will help!
The world will recover its sight, I am sure,
And soon it will see
Who is right,
And who lies.


======================

***

Кусай свои лживые губы, Америка!
Съешь в злобе галстуки, дьявол-Мак-Кейн!
И кто же вам, Штаты, захочет поверить,
В твиттере, Трамп, попробуй, иксплэйн.

Пули расстрельные свищут в Лас-Вегасе,
Смерти и слёзы иракских детей –
Вот дело бульдогов, сорвавшихся с привязи,
Плод воплощенья имперских идей.   

Ты стала империей зла и насилия,
И Рейган свой гроб сотрясает теперь.
Когда-то он "ляпнул", ругая Россию,
Но кто же сегодня зла алчущий зверь?

***

Изжога в Америке...  Празднует Сочи!
Всемирный ликует опять фестиваль!
Счастливая юность любовь миру прочит,
И вновь есть надежде свободная даль.

И это умеет Россия!
Но скверну
"Калибрами" в Сирии
Выжжет дотла!
И мир вдруг прозреет,
Уж скоро, наверно,
Где правда,
А где –
Ложь империи зла.


октябрь 2017