Моя Украiна

Владимир Олийнык
               


                Любіть Україну, як я,
                Любіть так,як жадану.
                Любіть Україну! Це наша сім’я
                Любіть як життя, як кохану.

                Любіть Україну, як я,
                Від Чернігова до Закарпаття.
                Любіть Україну!Це наша земля
                Україна єднає нас, браття.
               


                Любіть Україну,як я,
                Де захід,до півдня,до сходу.
                Посміхайся, квітуча країно моя,
                Народе слов’янського роду.

                Любіть Україну, як я,
                Чуєш, брате з козацького роду,
                Любіть Україну!Тут наша рідня,
                Борітесь за майбутнє й свободу.

                Любіть Україну,як я,
                Від Донбасу любіть,аж до Львова!
                Чуєш,ненько,дивлюсь в майбуття-
                Нас єднає вкраїнськая мова.

                20.10.2014р.