Уморих се!

Антонина Димитрова -Болгария
Уморих се от сложния стих!
От безсмислен поток непонятност!
От безумни словесни игри!
Простотата върнете обратно!

Уморих се от мрачния цвят!
Не съзря ли душата по-светъл?
Възлюби своя враг! И тогаз
все по-ярка зората ще блесва!

Не флиртувай с модерния век!
Тук абстрактни слова не прилягат!
От ЛЮБОВ се нуждае човек!
Слънчев лъч да получи в награда!
23.10.2017г.