I що за радiсть одягтись в печалi

Вера Бондаренко-Михайлова
І що за радість одягтись в печалі,
В журбі надії сумно попелить,
Кому потрібні ці твої страждання?
А сльози лиш любов може зцілить.
Ото вже краще під крилом лелечим
Зігріти душу, в радість одягти,
А смуток із плечей своїх ти струшуй
Зірки в очах озерцях засвіти.