Просто плач

Иванна Ляховец
Коли тобі так холодно
Наче в серці вітер
Для гніву ти закрий вікно
Надінь тепліший світер.
Зроби собі гарячий чай
Зігрієш собі руки
І ненароком невзначай
Вилий сльози муки.

Просто плач
Сльози це не слабкість
Просто плач
Це доброти якість.
Просто плач
Нехай ллються ріки
Просто плач
А завтра буде втіха.

Вранці сонце зійде
І радістю заллє
Смуток геть видійде
Життя знову прийде.
Наповнить твої груди
Диханням новим
А те що вночі буде
Залишиться таким.

Просто плач
Сльози це не слабкість
Просто плач
Це доброти якість.
Просто плач
Нехай ллються ріки
Просто плач
А завтра буде втіха.
24.05.16


КАНАЛ НА YOUTUBE >>>>>>>  https://www.youtube.com/channel/UCv6xSMjs1nhhaXUScDOcE2g