Задзеркалля

Елена Эшвович
У двох світах існую... Задзеркалля
Ввірвалось, наче вітер чудернацький,
В життя моє буденне... Чи зненацька?..
Чи я його чекала?.. Не провалля

Цей світ новий... Бо вiн - неначе казка,
Яку я й в снах своїх не малювала.
Вже чуда того надто, надто мало,
Для серця, переповненого ласки...

Нехай би дотик рук і поцілунки
Опалювали шовк моєї шкіри...
Красиві у кохання подарунки,
Яким я, мов дівча зелене, вірю...

Відчути ті дари небесні хочу:
Торкатись щастя ніжними руками...
... I знову в задзеркалля, ближче ночі,
Лечу, разом із першими зірками...