Цiлуе лiто бабине всiм руки

Надежда Крайнюк
Яка хода! Ця осінь — королева!
Шитво на сукні в неї золоте!
Теплом багаті промені жовтневі.
Павук останню ниточку плете.

Цілує літо бабине всім руки.
Замовк, принишк чубатий вітерець.
Осінні  линуть звідкись   диво-звуки.
Панно малює осінь, як митець.

Дарує радість нам чаклунка досі,
Всіх пестить ніжно, в очі загляда.
Шепочуться берізки  жовтокосі:
— Шкода, краса обсиплеться… Шкода…

22. 10. 2017 рік
Світлина з інтернету