Сльози радостi Смiх вiд радостi

Катерина Жебровська
Е.Гріг Сюїта «З часів Хольберга» для струнних (1884),
Камерний оркестр Fantastic Chamber Orchestra,
М.Которович

1.
Сльози радості… Сміх від радості…
Наполохане забуття…
У бадьорості чи у млявості
Безвість грає у відчуття…

Іскри розуму… Іскри полум’я…
Обдарована Світлом мить…
Душі з Душами грають Долями
На теренах прожитих літ…

Сила ніжності… Сила пристрасті…
Тиша зваблює і мовчить…
Грою створені, грою визнані
Засівають собою світ…

22.10.2017