Своe життя

Катерина Жебровська
Е.Гріг (аранжування А.Рахманін)
Фрагменти з сюїти «Пер Гюнт» для струнних (1875),
Камерний оркестр Fantastic Chamber Orchestra,
М.Которович


Своє життя…
Своя цнота і велич…
Могутність звуку, погляду, Душі…
Вино налите Долею у келих –
Червоне, біле, чорне – все у грі…

Свої казки…
Свої пісні й молитви…
Тепло обіймів, посмішок, вогню…
Біль вивільняє розум від гонитви…
Безмежний спокій прикрашає гру…

Своя Любов…
Свої думки й події…
Низький уклін єднанню й боротьбі…
Всі переможці – винні і невинні…
Всі мають ролі в незбагненній грі…

22.10.2017