Бульбуль

Эльмара Мустафа
(Гузель ичюн язылгъан йыр)

Джоюлгъан, узун бир ёлларда
Омрюнъ кече, омрюнъ кече.
Ве янъгъыз, сонъсуз сокъакъларда
Мен кезинем, мен кезинем.
Назик къуш киби оларым
Эм учарым, учарым.
Ябанджы ильде сени арарым
Ве тапарым, тапарым.
Сувукълар серт эсселер де,
Бузламарым, бузламам.
Къанатларнен къучакъларым,
Къыздырарым.

Багълама:
Кене геджелер юкъламайым,
Эм бульбуль киби йырламайым,
Юрегим яна, башым айлана,
Сени эр кунь сагъынам.
Кене геджелер юкъламайым.
Эм бульбуль киби йырламайым,
Юрегим яна, башым айлана
Бу севгим тек санъа.

Сагъынам мавы козьлеринъни,
Ай, сагъынам, пек сагъынам.
Силинген, ювулгъан излеринъни
Мен къыдырам, мен къыдырам.
Дюньяны эп айланарым,
Бекле мени, тек бекле.
Севгимни яваш тутып сакъларым,
Гонъюлимде сен иле.
Ягъмурлар токъамаса да,
Бузламарым, бузламам.
Аллахтан мен ялварарым
Хайырлыкъны.

Багълама.

Январь, 2015 с.