Яланджы севги

Эльмара Мустафа
Сёзлер – Эльмара Мустафа, Амет Сеттаров
(Эрнэс Эмирасанов иджра эткен йыр)

Севда олгъан юрегим
Ич санъа бакъып тоймаз.
Неге огърагъаныны
Аджеба, билип олмаз.

Багълама:
Эр даим гонълюмдесинъ,
Де келесинъ, де кетесинъ
Чечегим меним, чечегим.
Де ойнайсынъ, де кулесинъ,
Энъ бахтлы мени этесинъ
Яланджы севгинъ, яланджы.

Козьлеринъ – денъиз киби
Озюнъе чеке мени.
Сёзлеринъ де бал киби
Эм аджджы эм татлы.

Багълама.

Эр севда олгъан юрек 
Коклерде яваш уча.
Эр арзу ве эр истек
севгини джанландыра.

Багълама.

Сентябрь 4, 2016 с.