Осiння свитка

Александр Зубрий
…Листя впало на землю, мов свитка жебрацька,
З різноколірних клаптів пошита вітрами.
І дощі, одежину ту виправши хвацько,
Комір пишний пришили із хмарочки-лами.
А калини прикрасили одяг узором,
Перша паморозь їм надала допомогу.
Поспішають майстри, бо вже вирушить скоро
Осінь пізня у свитці в далеку дорогу…

26.10.2017 р.