Крутелик

Виктор Малороссов
Він такий у вас крутий,
                аж покручений.
Поміняв тупі кути
                квасом змучений
На хатинку за бугром
                з канделябрами.
Дудлить зранку тільки бром
                разом з "швабрами"...



    3.09.2017р.